Κατάστημα

Κατάστημα

Ιστορία - Υπηρεσίες

Η εταιρία Ναυρόζογλου Χαράλαμπος & Υιός Ο.Ε. ξεκίνησε σαν ατομική επιχείρηση το 1994 με σκοπό το εμπόριο ξηράς δόμησης και μονωτικών υλικών. Ο ιδρυτής μας, Ναυρόζογλου Χαράλαμπος, με τεχνικές γνώσεις πάνω στην κατασκευή ξηράς δόμησης, από το 1987, επέλεξε για συνεργάτες της εταιρίας τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρίες στο εμπόριο σωστών υλικών, το οποίο τότε βρισκόταν στο 8ο χλμ. Ιωαννίνων – Αθηνών και όπου πλέον στεγάζεται η έκθεση πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Η εταιρία μας το 2004 μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στο 6ο χλμ. Ιωαννίνων – Αθηνών, σε στεγασμένους ιδιόκτητους χώρους 1500m2 και με περιβάλλοντα χώρο 6500 m2 και όπου εδρεύει μέχρι και σήμερα.

Πλέον η γκάμα των υλικών που εμπορευόμαστε έχει μεγαλώσει και δραστηριοποιείται γύρω από την στεγανοποίηση, εξωτερική θερμομόνωση, ηχομόνωση, ξηρά δόμηση, διακόσμηση όπως επίσης και σε μεγάλη ποικιλία σε πλακίδια για όλους τους χώρους.

Κύριος στόχος της εταιρίας μας είναι να δραστηριοποιείται αποτελεσματικά, υπεύθυνα και δυναμικά στον τομέα του εμπορίου. Με βάση την ποιότητα συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες δίνοντας λύσεις σε κάθε κατασκευή ή επισκευή σας απασχολεί.

Στον κατάλογο προϊόντων που θα δείτε μέσα στην ιστοσελίδα μας, σας παραθέτουμε την βασική σειρά των προϊόντων που εμπορευόμαστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βρούμε λύση σε ότι εργασία σας απασχολεί, όπως επίσης θα σας προμηθεύσουμε και τα κατάλληλα υλικά για την υλοποίηση της.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του καταστήματος